Aan Tafel Bij.... Borden vol verbinding (Vegan Italiaans)
Omschrijving
Iedere derde vrijdag van de maand verzorgt een gastkok in de Eetkamer een maaltijd met zijn of haar eigen bijzondere verhaal. In het afgelopen jaar maakten we al kennis met onder andere de Bosnische, Boliviaanse, Syrische, New Orleans, Vegan en de Franse keuken. De gezellige avonden staan in het teken van ontmoeting, het delen van verhalen en kennismaken met andere culturen.
Op vrijdag 20 maart staan Marion en Anyta samen in de keuken tijdens de maandelijkse eetavond in Ut Huus. Tussen geuren uit alle windstreken bereiden zij een volledig plantaardig menu waarmee ze zestig borden vullen. Elk gerecht heeft een klein verhaal, een reis langs landen die hen inspireren en smaken die ze nog maar net hebben ontdekt.
Anyta leeft al achttien jaar vegan, gedreven door liefde voor dieren en de wens om de wereld een beetje zachter te maken. Marion zoekt het avontuur juist in bijzondere combinaties, smaken die verrassen en even laten stilstaan. Twee verschillende wegen, maar juist daarin vinden ze elkaar al jaren: twee vriendinnen die elkaars nieuwsgierigheid blijven voeden. Hun vriendschap voelt als hun keukenavonden: warm, speels, soms een tikkeltje chaotisch, maar altijd met een open hart. Eerder kookten ze samen een volledig vegan avond, een tafel die meer bracht dan alleen eten, een echte ontmoeting.
En dat doen ze nu opnieuw. Met pannen vol ideeën, kleuren die de tafel laten glimlachen en smaken die zachtjes fluisteren hoe mooi het is wanneer werelden samenkomen.
Praktische informatie
Datum: vrijdag 20 maart
Aanvang maaltijd: 18.00 uur
De prijs bedraagt € 19,50 p.p. (exclusief drinken).
Ook een keer gastkoken
Wil je ook een keer de gastkok zijn en jouw cultuur delen? Meld je dan aan bij Mija Almira op telefoonnummer 06 13 58 65 78.
Inschrijven
Details
| Van | Vr 20 maart 2026 |
| Tot | Vr 20 maart 2026 |
| Frequentie | |
| Dag | |
| Tijd | 18:00 - 22:00 |
| Prijs | € 19,50 |
| Locatie | Holstohus |
| Type activiteit |